presentacio


imatge1
Brunal Advocats és el resultat de la transformació del despatx Lizari&Torrecilla Advocats. Fundat fa més de quinze anys amb la finalitat d’apropar-se a les necessitats dels clients, avui podem dir que Brunal Advocats és un despatx multidisciplinar, que intenta sempre trobar la millor solució a qualsevol problema o conflicte que a un client li pugui sorgir.

Sota la forma de Societat Professional, Brunal Advocats ofereix un ampli ventall de Serveis, amb professionals, les carreres dels quals, s’han consolidat al llarg del temps, amb especialitats clares i concises.
Les nostres àrees de treball són: fiscal-mercantil, laboral, civil i família.

L’equip que ho integra està preparat per afrontar amb èxit les demandes dels nostres clients, empreses o particulars, seguint amb la millora dels nostres processos interns, aplicant la formació continuada i havent apostat per la implantació de noves tecnologies.
Això s’ha traduït en clients satisfets que confien els seus problemes a professionals que treballen activament per trobar sempre la millor solució.
 
 
BRUNAL ADVOCATS / Gran Via de Carles III, 63 BIS, Entl. 2ª / 08028 Barcelona / Tf: 93 390 70 90 / E-mail: brunaladvocats@brunaladvocats.com / AVÍS LEGAL
Disseny Gràfic Lillet